Tillbaka igen

Nu är jag tillbaka efter ett långt blogguppehåll. Lite snabb summering följer här. New York var grymt roligt. 4 dagar kändes länge fast ändå var det mycket vi inte hann med men mycket vi hann med. Får åka tillbaka en annan gång. Väldigt häftig stad, allt finns ju där.
När vi anlände till Sverige var jag sjukt jet-lagd. Sov typ i 2 dagar. Den 3:e dagen åkte jag till Lule och hängde där i nästan en vecka. Hann lära min systerson vem som är bäst. Alltså Milla, moster milla :) Fick tjata lite grann för först sa han sitt egna namn Oscar. Men några upprepningar så kom det som rinnande vatten. Fast nu så är han lite lurigare än så. Nu säger han den som frågar. Kom tillbaka till Stockholm en torsdagkväll sen fredagmorgon åkte vi till skåne, Österlen för att gå på bröllop. Sen på måndagen blev det jobb igen. Håkans kompis gifte sig om ni är nyfikna.
Förutom jobb så gör jag inte så mycket. Träningen har jag lagt ner, eller jag har inte tränat ordentligt sen juni någon gång eller var det redan i maj jag började trappa ner. Måste rycka upp mig börjar få ont i rygg och axlar. Läser en kurs i Meänkieli, tornedalsfinska, på distans. Sjukt svårt men men jag ska inte ge mig. Ska banne mig lära mig bilda meningar, och kunna ha en konversation. Hehe nåja rabbla lite fler ord är bra nog.
Ska försöka att blogga lite mer frekvent nu, nu när jag är igång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0