Nå inte gick det att sova

Ja, gissa om det gick finfint för mig att somna igår efter att ha sovit ända till kl 17? Nå nä, inte kunde jag somna. Ambitiös som jag är gick jag och la mig kl 23.30. Trodde faktiskt att jag skulle somna men icke sa nicke. Där låg jag och vred och vände mig fram till småtimmarna. Ja eller lite sov jag nog. Sist jag kollad på klockan var 02.00 sen vred jag mig ytterligare någon timme. Sov inte särskilt djupt utan vaknade stup i kvarten. Dock kände jag mig inte så trött idag. Ska ta och sova nu, vill inte vända på dygnet.

Bloggberoende

Fasiken vad jag vill blogga idag. Jag tror det är för att jag inte har pratat med någon idag. Eller det har jag fast bara i telefon och på msn. Ville bara uppmärksamma att Helena Jonsson vann världscupen i skidskytte. Hon fick samma poäng som Kati willhelm men hade flest segrar och därför vann hon. 4 segrar hade hon och Willhelm hade 3. Grymt!

Ja och att Sverige spelade 0-0 mot Portugal. Jag missade matchen eftersom jag var på fest. Såg lite av första halvlek men jag gissar att det inte var en rolig match och att Sverige får vara glada att vi klarade 0-0. Skönt!

Till sist så har jag bokat biljett till Bounce föreställning Caution. Det ser jag framemot. Tänk om man kunde dansa lite själv eller om man var lite musikalisk eller konstnärlig. Nej inga sånna tendenser finns hos mig. Saknar nog helt vänster hjärnhalva eller är det höger? Hihi men man är ju hyfsat bra på andra saker som sport och programmering.


Ett litet ryck

Har ju varit lite dålig på att blogga och lägga upp bilder så jag gör ett ryck idag. Här får ni chansen att åtnjuta en bild på alla mina nagellack. Ursäkta att all bilder är så dåliga. Blixten gör dem så ljusa och utan blixt blir det suddiga. Det är som det alltid brukar vara. Jag är ju ingen fotograf. Min favorit är det röd orangea, Nice nr 72. Sen gillar jag nr 73, La Paz som är knallrosa. Sen nr 3, Paris, knallrött. De ljusa färgerna tycker jag är svåra att måla med eftersom nageln lyser igenom. Nr 1, ankara är snyggt men då måste man måla riktigt bra eftersom det syns så tydligt om man målar utanför. Det lila glasgow, nr 29, är nog bäst av de tre ljusa. De två andra ljusa är nr 19, Hong Kong som är korallfärgat och nr 75, Miami, som är ljusrosa. Kanske blir lite läckrare om man har solbrända händer. Hehe nu låter detta som en modeblogg men det kommer det inte att bli eftersom jag gillar så många olika saker och skriver om det. 


Nyinköpt

Köpte dessa söta koppar igår på Indiska. Jag är verkligen svag för blommigt. Jag tror det bor en liten tant i mig. Hehe snart är det dags att lägga sig igen. Fattar fortfarande inte att jag sov så länge. Funderar på att köpa två till, så att jag har 4 st.


Vilken ångest

Oj idag vaknade jag väldigt sent . Var ju ute igår och somnade väl runt kl fyra. Inte så sent tycker jag men tydligen tyckte min kropp det. Jag ställde ingen väckarklocka för jag tänkte att det vore skönt att sova ut för en gång skull och så länge brukar jag inte sova. Hade väl räknat att vakna vid 11-12 någon gång senast. Vaknade till två gånger men tittade inte på klockan utan bestämde mig för att sova vidare. Jisses vilken chock jag fick när jag till slut vaknade och tog en titt på uret. 15.55 visade den. Fy tänkte jag och tänkte att något måste vara fel, så jag tittade på nästa klocka 16.55 visade den. Ännu värre var ju det. Klockan var alltså 5 på eftermiddagen då jag vaknade eftersom det numera är sommartid. Fan också, snacka om att sova bort dagen. Hade ju tänkt träna idag kanske gå lite på stan kanske även besöka Håkan. Nu har jag bara en massa ångest. Man brukar vakna av att man är kissnödig eller hungrig men inte ens det. Jag undrar vad klockan var när jag vaknade till. Borde ha tagit en titt eller ställt klockan. Okej ska sluta ha ångest. Får se det som att min kropp behövde det. Att jag låg minus på sovkontot men nu ligger jag plus. Förhoppningsvis ligger jag plus =)

Festen igår var lyckad. Maten var toppen. Vi fick buffé bestående av kycklingspett, laxspett, pastasallad, tomat och mozzarella sallad och två kalla såser. Lovely var det. Sällskapet var som vanligt jättetrevligt. Det blev som sagt utgång och vi begav oss till Fashing. Ett soulställe. Väldigt trevligt, kul att dansa till skön musik. Mycket folk men ändå inte för knuffigt på dansgolvet fast det inte var så stort.

Asså jag fattar inte dessa offer, ja jag väljer att kalla dem för offer, idioter funkar också, som kör sistaminuten ragg på t-banan. Jag blir för fan förbannad. Kan man inte bara få vara ifred. Där står man tjugo i tre och väntar på t-banan som ska ta en hem. Man är trött och känner sig inte sugen på att socialisera. Då kommer ett pucko, ja så kan man också kalla dem, fram och frågar om man är ensam. Om jag varit ute ensam. Vart mina vänner är. Vart jag varit ikväll om jag har en pojkvän. Vart han är just nu och om jag letar efter något bättre. Varför han inte är med mig just nu osv. Då får man stå där och försöka övertyga idioten om att man inte är intresserad. Ja och inte går det fram i första taget. Efter ett tag så avlägsnar puckot sig och jag kan andas ut. Sorry men att prata med okända människor mitt i natten är inte min grej. Jag ska se till att ha med mig en bok nästa gång så jag ser extra upptagen ut. Kanske låter jag hård, en del kanske inte hittar vänner på annat sätt men det skiter jag i. Jag har ingen lust att hitta nya vänner mitt i natten på t-centralen en lördag. Det är liksom inte därför jag är där. Jag ser det mer ett sätt att ta sig hem på, att åka tunnelbana. Ja men alla är vi olika. 

Banger

Bangade spinningen idag. Blev kvar på jobbet men tandläkarbesöket gick bra. Inga hål och tandläkaren berömde mina tänder. Jag ska fortsätta ta hand om dem. Imorgon är det fest, en kompis har födelsedagsfest. Kanske lite träning imorgon men annars blir det en lugn helg skulle jag tro. Eller det beror på hur hård festen blir men lite lagom skulle jag tro.

Fossingen höll

Tränade innebandy idag och foten som jag stukade igår kändes helt okej. Tänkte inte alls på att den var stukad. Körde för säkerhets skull med ett fotledsskydd eftersom fotleden kan vara lite instabil direkt efter en stukning. Skönt att det inte blev en grov stukning.

Fredag imorgon! Me like, me like alot. Helg är så härligt. Nästa vecka på torsdag bär det iväg till Lule över helgen. Det ska också bli härligt.  Nu ska jag njuta av denna helg, hoppas på lite vårväder. Nä nu ska jag natta eftersom det trots allt är fredag imorgon, vilket innbär en arbetsdag. Puh har två jobbiga saker imorgon att ta itu med. Först tandläkarbesök på förmiddagen. Lite nervös, sist jag var hos tandläkaren var hösten 2005, så 3.5 år sedan. Fy så länge sen. Sen ska jag på spinning kl 17.30. Det var säkert 4 år sen sist jag var på ett spinningpass. Så det kommer nog kännas. Hehe men det är säkert skönt efteråt. Natti

En liten stukning :(

Igår var jag och bowlade med några klasskamrater från universitetet och Håkan. Det var kul men roligast var nog att träffa alla fast bowlingen var också skoj. Det märks att man är amatör på bowling eftersom man är så ojämn. Ibland strike eller spärr sen nästa gång i rännan. Det viktigaste är ju inte att vinna utan att ha kul men det är ju roligare om man vinner =). Jag vann inte i alla fall. Fast det var väldigt jämnt.

Spelade träningsmatch med innebandylaget idag. Vi förlorade med 4-2. Vi mötte laget som vann divsion 3 södra. Vi kom på sjätteplats i division 3 norra, serien bestod av 9 lag, så en sjätteplats är inte jättebra. Dock så är division 3 norra tuffare än division 3 södra. Det gick inte så bra för mig. Var fortfarande seg efter skidåkningen i lördags tror jag. Sen trampade jag snett i slutet på andra, så fick en stukning. Dock tror jag det blev en lättare stukning som tur var. Jag spelade inte tredjeperioden men kommer träna imorgon. Lite tejp ska nog göra susen så att jag inte stukar den igen.

Håkan är för rar. Vissa kanske köper blommor och choklad till sina flickvänner. Jag får en diskus och en kula eller kanske inte får men han har köpt en damkula och en damdiskus så jag ska kunna träna. Fast jag tycker det var jättebra. Jag deltog ju i en kastoramatävling i höstas. Grenarna var Kula, Spjut, diskus, och slägga. Jag var ingen höjdare på någon gren men vill gärna vara med i en sån tävling igen och vill förbättra mina resultat. Därför är det bra om jag kan träna någon av grenarna t ex kula och diskus. Perfekt med andra ord. 


Lite rastlös så blev detta

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!  Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du: Camilla
2. Ett ord på fyra bokstäver: Chic
3. Flicknamn: Clara
4. Pojknamn: Cesar
5. Yrke: Clown
6. Färg: Cerise
7. Klädesplagg:  Chaps
8. Mat:  Crepes
9. Sak i badrummet:  Cerat
10. Plats/stad: Coventry
11. En orsak att vara sen: Cash
12. Något man skriker: Cowabunga
13. Film: Crocodile Dundee
14. Något man dricker:  Cider
15. Band:  CocoRosie
16. Djur:  Chihuahua
17. Gatunamn:  Citronvägen (borde ju finnas =))
18. Bil:  Citroen
19. Sång: Cara Mia
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Cricket

Teknikens under

Visst är det bra med teknik då de funkar. Just nu är jag dock förbannad. Förbannad på denna helvetes jävla blogg. Skrev ett inlägg i fredags och nu passar det att dyka upp. Ska det behöva ta flera dagar? Hoppas detta inlägg visas på en gång annars måste jag snart lägga ner bloggen för mitt tålamod pallar inte. Okej det har bara hänt en gång och en gång är ingen gång.

Åka skidor gick ganska bra. Jag är ju ingen Anja Pärsson även om jag försökte visualisera mig det. Dock så förstår jag varför man behöver bygga lårmuskler och gärna vadmuskler eftersom jag vid några tillfällen nästan fick mjölksyra och kramp. Nu laddar jag för snowboardåkning även om skidor också är skoj.

Klart det strular, gör ett nytt försök med att publisera detta inlägg.

17 år sen sist

Imorgon ska jag till Romme i dalarna och åka skidor. Det var ca 17 år sen sist. Jag åker egentligen snowboard men min bräda är i Lule och jag behöver ändå hyra utrustning, så jag ska testa skidor. Har velat göra det ett tag men har inte gjort det. Haha så imorgon kan ni kalla mig plogen. Gissar att det kommer bli en hel del plogande ner för backarna. Jag tror ändå att det kommer bli kul =). Sen när jag åker till lule i början av april ska jag försöka bege mig till någon backe och åka bräda. Hoppas jag hinner med det. Kanske lite pimpling också. Jag menar pimpling som i pimpla på isen alltså pimpla fisk inte pimpla öl. Pimpla, pimpla pimpla, vilket roligt ord när man tänker efter. Vi åker bara till Romme över dagen så sen på kvällen här i stockholm kommer vi köra lite Afterski. Ja vi kommer bege oss till någon bar och pimpla öl, inte pimpla fisk.

Bussen går kl 07:00 imorgon så det blir early birdy imorgon. Puh får väl stiga upp runt halv 6 men det ska nog gå eller det måste gå.

Tiden går fort ibland

Vad snabbt tiden går ibland. Har inte bloggat sen i söndags. Måndag var som vanligt med jobb och innebandy. Innebandyn går fortfarande bra för mig. Ja jobbet går också bra och jag har mycket att göra. Igår hängde jag och Håkan och vi kollade på The Mentalist. En helt okej tv-serie måste jag säga lagom tisdagskvällsfördriv.

Gymmade idag så nu är jag skakig i armarna. Jag gillar att gymma det är soft men ändå känner man att man tränar. Ska försöka gå på spinning någon dag. Det är jobbigt men skönt efteråt. Dock blir det flesta pass bokade på en gång och man måste vara ute i god tid.

Köpte Harry Potter och Dödsrelikerna häromdan. Ska börja läsa den ikväll tror jag. Har läst de andra Harry Potter böckerna men inte denna. Det är den sjunde och sista boken, spännande =). Jag gillar Harry potter.


Dramaten är fin fin

Var på spelning med Frida Hyvönen på dramaten idag. Mycket mycket trevligt! Hon är asbra och dramaten är en härlig lokal. Igår såg jag melodifestivalen och funderade på att gå på en annan spelning med The Whitest boy alive men den bangade jag. Egentligen hade jag velat gå eftersom jag en gång skulle se han (Erlend Öje) spela men då kom jag inte in. Det fanns inget förköp den gången och vi anlände lite sent. Kommer ihåg hur förbannad och besviken jag blev då. Denna gång hade jag inte köpt biljett och ville inte riskera att bli så förbannad igen. Jag borde så klart ha köpt förköp i tid. Det var i alla fall utsålt så jag hade inte kommit in. Får se honom spela en annan gång helt enkelt.

Ja det kan nog ha varit bra att operasångerskan vann melodifestivalen. Den kanske funkar i europa. I övrigt kan jag inte minnas att melodifestivalen varit så spridd i rösterna. Oftast brukar det vara en och samma som får tolvan av jurygrupperna men nu var det spridda skurer. Trodde inte att operasångerskan skulle få tolvan av tittarna inte heller att tian skulle gå till Snälla, snälla. Jag trodde nog Måns skulle ta den eller EMD. Nåja det var ett roligt resultat.

Spelade fottimatch igår och vi förlorade med 3-1. Ganska jämn match men vi gjorde färre mål. Jag gjorde vårt mål. Kom fri med målvakten och petade in bollen med en snabb tåpaj. Tåpajar är effektiva. Det bästa har jag upptäckt. När jag skjuter ordentligt blir det sällan mål men en tåpaj går oftare in.


Basket och pausunderhållning

Har varit på basket idag och det var en riktigt spännande match mellan 08 stockholm och Solna. 08 vann i alla fall med 4 poäng. Pausunderhållningen måste ha varit den skummaste någonsin. En maskot utklädd till en fylld baguett från Subway ropar med gäll röst ner 3 killar född 95 från något basketlag som var och kollade på matchen. De får varsin basketboll och ska  vid mittlinjen hålla båda händerna på bollen och snurra runt. Ja irländsk julafton. Baguetten ropar uppmuntradande till killarna att snurra fortare, fortare. Fortfarande med en oerhört gäll röst. Sen ropar hon till igen och då ska killarna springa mot basketkorgarna och försöka göra poäng. Den som först sätter den vinner. Killarna börjar springa och faller hela tiden åt alla möjliga håll. Visst skrattade jag mycket men hela situationen var så absurb. En baguette hejar på 3 killar i 13 års åldern att snurra runt en boll tills de är så yra att de knappt kan stå på benen och sen ska de försöka sätta bollen i korgen. 13 år är en ganska känslig ålder fast de verkade inte skämmas i alla fall och tur var väl det.

Okej, jag kanske inte har fått så stora muskler som jag tror =) hehe men man kan ju inbilla sig.

Nu är jag igång

Det är ju typiskt att jag ska hitta innebandyformen sista matchen. Jag har ju varit helt okej förut men nu går det riktigt bra. Det gick bra i lördags på matchen, i måndags på träningen och idag på träningen. Det är kul att det går bra. Det kan ju bero på att de andra har taggat ner eftersom säsongen är slut och därför går det bra för mig. Eller så har jag hittat formen. Vi kommer i alla fall fortsätta träna och det kommer bli någon träningsmatch sen är det cup på Åland i slutet av april. Jag har lite att se framemot i alla fall.

Gymmade igår igen och jag känner mig redan starkare och inbillar mig att jag redan fått större muskler. Jag tror att jag får muskler väldigt lätt men jag vet inte om det stämmer. Jag känner mig ialla fall starkare. Jag köpte ju årskort på Friskis och svettis så jag har som mål att träna där minst en gång i veckan helst fler. Jag tränar innebandy 2 gånger i veckan och nu har vi inga matcher. Kanske får jag satsa på 2 gånger på Friskis och svettis i veckan. Det är så skönt att känna sig stark. Hållningen blir så mycket bättre.

Tillräckligt med sömn får en också att känna sig bättre. Därför ska jag hoppa i säng nu.

Singstar och fest

Matchen i lördags slutade 5-5. Vi ligger således fortfarande på samma poäng men vi har bättre målskillnad och ligger därför kvar på 3:e sistplatsen. Dock har de en match kvar att spela så vi kan fortfarande hamna nästsist. Det är som tur bara det laget som kommer sist som åker ur serien. Vi kommer inte att åka ur serien. Det var en kul match och vi hade ledningen med 4-2 men tappade när det återstod 10 minuter av matchen. Vi var ju bättre tycker jag. Själv blev jag utsedd till matchenslira, wohooo! Det var smickrande.

Lagfesten efteråt var skoj. Vi började med att lyssna på schlager, sen såg vi melodifestivalen och sen körde vi singstar med schlager fast även andra låter också men mest schlager. Vi höll på till 03.30 sen blev det hemgång för då var jag och alla andra trötta. Somnade väl kl 05.00 men sen vaknade jag 08.30 så hela söndagen var jag oerhört svamlig. Skrattade åt det mesta. Såg även Män som hatar kvinnor igår. Väldigt bra film fast då skrattade jag inte.

Nej nu ska jag träna. Ciao

Lyckad kväll

Kom precis hem från en spelning/klubb. Mycket bra var det. Anledningen till den tidiga hemgången har att göra med att jag har en tidig innebandymatch imorgon och vill givetvis vara på topp. De vi möter ligger näst sist och vi ligger tredje sist. Vi har båda samma poäng så den som vinner imorgon kniper tredje-sistplatsen. Mycket prestige i det. Näst sist vill man ju inte komma.

Spelningen/Nattklubben innefattade Name a pet som vi tyvärr missade men vi fick se The Embassy. De är lite trevligt amatörmässiga men med fina melodier, shyssta beats och charmig sång. Sen DJade en från Junior Boys på ena dansgolvet och det var toppen. På de andra var musiken också mycket bra. Nu väntar skönhetssömmnen.

Just ja, jag har visst namnsdag idag. Grattis Camilla! Tack Camilla.

Anger management, ge mig

Nu var det bokat en resa till Lule. Jag bokade inte över påsk för det hade kostat närmare 2000kr och närmare 3000 kr om jag stannat hela påsken. Nu kom jag undan med 1400 kr inte så billigt det heller men alltid något. Jag och Håkan ska åka. Vi åker helgen innan påsk dvs 2 till 5 april. Lillsyrran är också i Lule den helgen så det blir skoj.

Skrev ju igår att jag var så nöjd över att jag löste en felrapport men man ska inte ropa hej förrän man kommit över bäcken. Idag kom den tillbaka till mig som ett brev på posten och det kändes som att jag sålt smöret och tappat pengarna. Tydligen gillades inte min lösning av de högre instanserna, experterna. Min lösning hade väl funkat men den var väl inte den bästa för systemet. Puh det är väl bara att börja om på fanskapet. Som tur är ska man bara lägga 5 timmar per vecka på att analysera felrapporter och jag har förbrukat min budget för denna vecka. Det är jag väldigt glad över. För analysera felrapporter är inte det bästa jag vet. Jag har inget tålamod och det börjar bli ett problem. Jag måste börja ta en kurs i anger management för palla med felrapporterna. Jag blir förbannad på alla dessa fel som jag inte har en aning om hur jag ska hitta. Hittar jag dem så ska jag komma med en lösning och där har jag ingen aning om hur det kommer påverka systemet, om man sabbar något annat osv. Jag kan inte låta bli att tänka varför gjordes det inte rätt från början? Hihi men det är ju omöjligt, det vet jag. Det kommer alltid finnas buggar i kod. Ja jag erkänner till och med i den kod som jag skriver. Den innehåller säkerligen mest buggar =). Men det är ju så mycket enklare att felsöka sin egen kod och se lösningen. Slutsatsen: Felrapporterna driver mig till vansinne. grrr

 

På topp

Det gick bra på träningen idag och det var riktigt kul. Jag tror det beror på att jag var på så bra humör. Då undrar ni kanske varför jag var på så bra humör idag. Nummer ett kan vara att jag hade bestämt mig för att inte sura ihop på träningen när de delar in oss i lag. Jag har en tendens att göra det på träningar och matcher eftersom att jag tycker att jag får spela med olika hela tiden. Visst får jag kanske spela med samma i två träningar och en match men sen byts det känns det som. Jag det känns så men jag har inte stenkoll. I alla fall så hade jag bestämt mig för att jag skulle strunta i vem jag får spela med och bara spela på. Hihi detta kan ju verka grundläggande och något som jag borde anamma varje träning och match. Jag försöker men jag tror innerst inne så skyller jag på detta när jag är missnöjd med min egen insats. Ska försöka att inte sura ihop dock är det bara en match kvar på säsongen och det är på lördag. Bättre sent än aldrig. Fast jag är inte alltid sur men det händer. Just ja nummer två på listan över varför jag är så glad är att jag svarade på en felrapport idag på jobbet. Detta händer inte varje dag må jag säga! När jag får en felrapport och jag tittar på den och inte ser en lösning på en gång så tappar jag humöret, så då förstår ni vilken lättnad jag känner när jag blir av med den. Ja och det händer aldrig att jag ser en lösning med en gång. Tålamod kan vara en av mina största weakness här i livet men jag jobbar på det och det blir bättre. Jag får ha tålamod helt enkelt hehe

Viktigaste att finnas där

Förlust igen, fy vad det suger att förlora. 6-2 blev det i innebandymatchen. Vi hade ingen innefotbollsmatch igår, jag hade kollat fel. Var på bio igår och såg Mammut, en film av Lukas Modysson. Den var helt okej. Har inte bestämt mig för om den når upp till en 4. I alla fall 3.5. Ganska jobbig film, den tar upp jobbiga saker som man vet finns men ignorerar. Kontentan var som jag tolkar det att man inte ska jobba för mycket för att kunna ge sina barn allt de behöver. De viktigaste är att man finns där för dem. 

Såg nyss Beowulf en animerad action/adventure film. Nja den var väl inte riktigt min kopp kaffe. Ganska snyggt animerad vissa gånger och de hade lyckas med många saker men handlingen sög. Skönt med söndag trots att den är över snart. Ska passa på att läsa lite.

RSS 2.0