Min lördag den 24 juli

Nej som tur är finns det inga bilder på när jag tvingades dra i nödstoppen på löpbandet i fredags. Dock två ögonvittnen men de har lovat att hålla tyst :)

Jag lyckades ta mig till gallerian igår. Fast det tog ett tag innan jag fattade var den var. Jag svängde in vid skylten men parkerade på fel ställe. Gick in en byggnad och det var bara en affär. Brevid den fanns andra affärer som jag kollade i. Jag tänkte det är väl så här det är i USA man åker med bilen mellan affärerna. Sen gick jag in i en annan och från den kom jag in i gallerian och det var en riktig galleria. Hängde där ett tag och det blev en del shopping. Bara till mig själv än så länge, lyckades inte hitta något till andra.

Två stråhattar köpte jag, hmm affären var lite B för den hade inte en enda spegel. Affären tillhörde inte gallerian, säkert därför som den var lite B. Ja efterom det inte fanns någon spegel försökte jag titta med mobilen. Såg så dåligt och fick beslutångest och köpte två hattar. Nu i efterhand vet jag att en hade räckt. Är ju ingen hattmänniska direkt. Nåja någon gång kanske den kommer till användning.

Köpte även en plånbok/kuvertväska, inte heller något som jag använder jätteofta. Får börja göra det :)

En nyckelring med ett C, som var väldigt blingbling. Örhängen i form av kungakronor också väldigt blingbling. Nu när jag skriver det jag har köpt undrar jag hur jag tänkte men jag skyller på värmen, hihi.

Sen började det gå bättre i min shopping när jag anlände till gallerian. Ett linne och en t-shirt från Forever 21. Ett Nike, träningslinne, ett adidas träningslinne, ett par nike, träningstights, ett par nike joggingskor som jag ska ha som promenadskor, bekväma men ändå rätt snygga. En webbkamera, en microfon till datorn, så nu kan jag prata för fullt på skype :). Nedan skorna jag köpte.



Kändes som att jag shoppade mer men det gjorde jag inte. Hittade Starbucks i gallerian och äntligen kunde jag dricka gott kaffe, blev en latte. Kaffet i USA är otroligt undermåligt enligt mig. De gör det så svagt även när det ska vara dubbelt är det blaskigt. Ser ut som te. Har även köpt snabbkaffe så jag kan göra eget kaffe. Något annat jag saknar är utbudet med bubbelvatten som finns i Sverige. Nedan min efterlängtade latte!



Eftersom man tar bilarna överallt har jag sett en drive in för nästan allt även apotek. Det är byggt för att man inte ska behöva lämna bilen. I bilden nedan så är vägarna som är ovanför inte klara ännu utan håller på att byggas. Fattar inte hur mycket pengar de lägger på vägnätet. Bilden är tagen när jag satt i en liten bilkö igår.



Bilen jag kör runt i under min vistelse här i USA.


Avslutade dagen med ett besök på Walmart, living the American dream?!


Simmade lite i polen på kvällen. Inte svårt att doppa sig här inte. Måste vara kroppstempererat i polen för det kändes inte kallt alls.

Nu är kl 11 snart här, jag ska jobba lite sen åka iväg till en annan galleria och se om jag kan hitta lite grejer till andra.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Vilken snygg bil :)

2011-07-29 @ 16:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0